Prisanpassning SAF original

Trailereffekter har genomfört en prisanpassning av bruttopriserna på SAF original artiklar. Läs h...
Läs mer >>

Viktig information! Systembyte.

VIKTIG INFORMATION INFÖR TRAILEREFFEKTERS SYSTEMBYTE! Trailereffekter kommer från och med ti...
Läs mer >>

Nya lokaler i Göteborg!

Vi har flyttat till nya lokaler. Från och med 29/8 finns vi på följande adress; Ruskvädersgatan 13 ...
Läs mer >>

Ny smart verktygslåda

KOMPOS-IT, organisera ditt UTRYMME! (Annons klicka här) Vad är skillnaden mellan en "standar...
Läs mer >>

ALCOA Fälgar

Komplett sortiment för eftermarknaden. Läs mer här >Produktnytt< >ALCOA hemsida&...
Läs mer >>

Tail Guard

Varnar för aktivitet bakom släpet, stoppar på ett effektivt sätt så att ev olycka alt skada inträffa...
Läs mer >>

Nya regelverket ger möjlighet att öka den totala vikten till 64 ton

Vissa fordonsapplikationer kan anpassas så att totala ekipaget kan bära 64ton! Vad krävs, läs mer...
Läs mer >>


Glöm inte göra service på bakgavellyften!

Vinterns väglag medför extra slitage på lyften, det är därför viktigt att ge den en översyn nu när v...
Läs mer >>

Nya generationen Onspot:

Fler och fler investerar i det automatiska snökedjesystemet Onspot. Därför lanseras den populära ...
Läs mer >>
Ny smart verktygslåda
KOMPOS-IT, organisera ditt UTRYMME! (Annons klicka här)

Vad är skillnaden mellan en "standard lastbil" och "din lastbil"? Skillnaden ligger i detaljerna, den personliga touchen av den som använder fordonet, val av tillbehör, den unika kombinationen som förvandlar ett standard fordon till en värdig arbetspartner. Detta är de detaljer som kan förvandla din bil till ett ergonomiskt verktyg, en plats där du tillbringar dina arbetsdagar och nätter.

Lago Group, etablerad tillverkare av tillbehör som är kända för att vända en "standard lastbil till din lastbil", introducerar i år det nya konceptet av ”verktygslådor” för de som vill att deras dagliga verksamhet skall vara organiserat in i minsta detalj: Kompos-it, med stor volym och flexibel inredning ger mångsidiga lagringslösningar.

Kompos-it är revolutionerande i sin produktkategori till den grad att den utgör en egen kategori: multifunktionell lagring. Det som traditionellt kallas en verktygslåda antar nu en helt ny klang från leverans till dess tillämpning. Där användaren kommer att märka skillnaden i sitt dagliga bruk.

Det nya Kompos-it produktprogrammet börjar med två stora lagringslösningar med måtten 1200X600X650 mm och 1000X600X650 mm, fler storlekar planeras för införande under de kommande fyra till fem åren. Nya storlekar kommer att variera i både längd, bredd och djup. Kompos-it, består av enskilda plattor, förstärkta väggar som levereras i platt paket, för att snabbt monteras av slutanvändaren. Detta innebär också totalt sett lägre fraktvolym (ca 60% mindre), alltså en mer effektiv transportlösning och som ger positiv miljöpåverkan.

Varje Kompos-it låda kan inredas enligt kundens önskemål, fullt flexibel som bäst passar specifikt behov. Kompos-it består olika avdelare, hyllor, lådor och isotermisk enhet som har utformats för att varje typ av lagring som ska uppfyllas.

Används för att effektivt lagra ADR-utrustning, lastsäkring, verktyg, skärmtak, Kompos-it har också ett kök med egen isotermisk enhet, aluminium bänkskiva och inbyggd LED-belysning.

Låt oss fokusera på de delarna av Kompos-it.

Locket stängs för att uppnå en perfekt tillslutning, vilket ger en IP56 vatten och dammtät tätning. Låsning sker genom en enda röd knapp på det övre högra hörnet, genom att trycka på den öppnas locket. Låssystem har en unikt kodad nyckel, som medföljer varje Kompos-it-kit. Det finns också en RF-nyckel som tillbehör för att aktivera en elektrisk låsning.

Kompos-it kan monteras på två sätt, installation på släpets ram eller upphängd skåpet. Installationen kräver unika konsoler som har integrerade fästen i lådan. Detta ger enkel montering som säkerställer kvalité, som motsvarar de Lago tester som krävs för denna typ av lådor.

Kompos-it och alla andra tillgängliga fordonstillbehör distribueras i Sverige av Trailereffekter AB (www.trailereffekter.se) LAGO distributörspartner.
Cookies